Geen producten (0)

Hallo!!! wat leuk dat je een proefles aan wilt vragen.

De reguliere manegelessen zijn op:

Maandagavond vanaf 18:30u

Dinsdagavond vanaf 18:30u

Woensdagmiddag vanaf 15:00u

Vrijdagmiddag/avond vanaf 16:00u

Zaterdagochtend vanaf 9:00 (op basis van aanmelding)

Na het invullen van het formulier krijgt u een bevestiging via email en word er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. Na het afspreken van een datum, kan op de website de proefles worden besteld.

De proeflessen zijn op zaterdagochtend en worden gegeven in groepjes van max. 3 deelnemers, de deelnemer dient 30 tot 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. De les op zich duurt een half uur, waarbij voorafgaand aan dit halve uur de pony gepoetst en opgezadeld moet worden door de ruiter met hulp van de lesgever en ouder en/of verzorger. 

Hierna kan besloten worden om lid te worden en volgt deelname aan de (beginners) lessen van max. 4 deelnemers, de deelnemer dient 30 tot 15minuten voor aanvang aanwezig te zijn. De les op zich duurt drie kwartier.

Op een andere dag een proefles of (beginners) lessen? Dan gaat dit in overleg en zal bestaan uit het aansluiten in één van de andere lesdagen van max. 4 deelnemers. Graag in het vak 'opmerking' even aangeven welke dag de voorkeur heeft, en we hopen je graag snel te zien bij onze pony's in de manege..